9 Nisan 2013 Salı

Sıhhat Kaynağı ; La Roche Posay Termal Suyu






La Roche Posay Termal Suyu

Eşsiz ve değişmez kompozisyonuyla La Roche Posay Termal Su'yu, uzun mesafeler sonrasında, toplanıp, La Roche Posay Dermatoloji Laboratuvarları bakım ürünlerinin hayat bulduğu üretim birimine ve hassas, düşük toleranslı, atopik veya sedef hastalıklı ciltlerin tedavi edildiği termal tesislere yönlendirilir.

La Roche Posay Termal Su'yunun, bugün hala tüm gizleri bütünüyle açığa çıkmış olmasa da, 200 yılı aşkın bir süredir La Roche Posay Dermatoloji Laboratuvarları'nın, La Roche Posay grubu bünyesinde sürdürmekte olduğu araştırmalar ve ortaya koyulan birçok farmakolojik ve klinik çalışmalar ile, özüne ulaşılmıştır. Yatıştırıcı, tahriş giderici ve anti enflamatuar doğası ile La Roche Posay Termal Su'yu, en hassas ciltler için idealdir.

    Düşük mineral içerik: Bikarbonat, kireç ve magnezyum içeriği.
    Kalsiyum/magnezyum oranı
    Silikat açısından zengin.
    Oligoelement açısından çok zengin.
    pH nötr: 7,5.

La Roche Posay Termal Su'yunun bakteriyolojik kalite değeri hassasiyetle kontrol edilir.

La Roche Posay Dermatoloji Laboratuvarları, en hassas ciltlere rahatlık ve yumuşaklık katmak için, formüller tasarlar ve yaratıcı teknikler geliştirir.


La Roche Posay Eau Thermale tesisinde yer alan ana termal kür uygulamalarını şu şekilde sıralayabiliriz:

    Çocuk (4-5 aylıktan itibaren) ve yetişkinler için atopik dermatit
    Her çeşit egzema türleri
    Sedef hastalığı
    Yanık ve yara izleri
    Şiddetli kaşıntı ve kronik prorigolar
    İhtiyozisler
    Liken kütaneo-müközler

La Roche Posay Termal Suyu’nun hassas, aşırı hassas ya da alerjik cilt tedavisindeki iyileştirici etkilerini korumak için belirli önlemler alınmıştır:

La Roche Posay merkez, La Roche Posay Termal Su’yunun üretimi, düzenlenmesi ve kalite kontrolüne adanmıştır. Bu önemli aktivite bütün bölgenin ekonomisini güçlendirmiştir.

Bunun yanısıra üretim merkezi La Roche Posay ürünlerinin üretimi için enjeksiyonla kullanılan tıbbi ürünlerle aynı standartlara sahip steril bir tesis içermektedir. Dermo-kozmetik sanayisinde özgün olan bu süreç üretilen ürünlerin steril olmasını garantilemek için her adımda sıkı kontroller içermektedir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder