6 Nisan 2013 Cumartesi

La Roche Posay Markası:



La Roche Posay Markası:

La Roche Posay Fransa'nın La Vienne bölgesinin merkezinde bulunan küçük bir köydür. Cilde faydalı olan Selenyum içerikli termal suyuyla ünlüdür. Özgün mineral içeriklere sahip La Roche Posay Termal Suyu markanın ürettiği tüm ürünlerde aktif bileşen olarak bulunmaktadır. Etkin ve yüksek toleranslı La Roche Posay Termal Suyu markanın simgesidir.

La Roche  Posay. Dermatolojinin Yanında.

La Roche Posay dünyada 125.000 nin üzerinde dermatolog tarafından tavsiye edilmektedir.
La Roche Posay 1975 yılından bu güne kadar tüm cilt tiplerinin ihtiyaçlarına cevap veren cilt bakım ürünleri yaratmak için çalışmaktadır ve dünyada birçok dermatologla işbirliği yapmaktadır.

La Roche-Posay ilk olarak dermatologlar  tarafından belirlenen ana cilt sorunlarının akne, egzema, atopi,rosasea, ksoderma..v.s. tedavisinde yardımcı olarak kullanılırken, daha sonraları alanını genişleterek hassas ciltlere uygun günlük cilt bakım ürünlerini laboratuvar araştırmaları sonucu bünyesine katmıştır.

Hassas ve diğer tüm ciltlerin günlük ihtiyaçlarını karşılayabilmek için La Roche-Posay uygun bir cilt bakım çözümü sunar.
La Roche Posay 1 Ocak 1928 Tarihinde Kuruldu.

La Roche  Posay Termal Su ile İlk Dermokozmetik Ürün Formulasyonudur:

Efsaneye göre, 14.yüzyılda, 5.Charles'in hükümdarlığı altında çalışan Bertrand Du Guesclin, İspanya'dan evine dönerken La Roche-Posay kaynaklarını keşfetmiştir. Susuzluğunu gidermek için kaynakta durduğunda,egzema hastalığı çeken atı, suyun içine girmiş ve iyileşmiş bir şekilde çıkmıştır.

La Roche Posay Termal Suyu'nun ilk analizleri 4. Henry ve 12. Louis'in doktoru olan Pierre Milon tarafından yapılmıştır.Napoleon Bonaparte, 19.yüzyılın başında, Mısır'dan döndüğünde, askerlerinin cilt hastalıklarını iyileştirmek için
La Vienne La Roche Posay da termal bir hastane kurdurmuştur.

1897'de
La Vienne La Roche Posay bölgesi, Fransız Tıp Akademisi tarafından, resmi olarak tanınmıştır.

1905'de, Fransız Tıp Akademisi, La Roche-Posay'i resmi termal spa şehri olarak tanımlamıştır.

Açılış tarihi 1905 olan Termal Dermatoloji Merkezi, o tarihten beri 1 milyona yakın spa terapisi gerçekleştirerek kronik cilt hastalıkları olan yüzbinlerce hastayı tedavi etmiştir. La Roche Posay Termal Suyunun özgün dermatolojik özellikleri sayesinde, hastalıklar yüzünden oluşan problemler amaca yönelik spesifik ürünlerle tedavi edilerek iyileştirilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder